DOMIMÉTER

Lilypie Premature Baby tickers

LEVIMÉTER

Lilypie First Birthday tickers

2010. november 7., vasárnap

Takarítunk

Hát nem gondoltam, hogy egy ilyen kis csöppség ennyire össze tudja a lakást koszolni:) Ma egész délután takarítottunk. A baba kekszet nagyon szereti, de nem késsel villával eszi és hát a morzsákra sem nagyon ügyel:))) Általában leharap egy nagyobb darabot ízlelgeti, majd rájön, hogy nem tudja lenyelni, kiköpi és szétkeni a padlón, üveg asztalon, szekrényen, a ruháján...
A játékait sem tudja még a helyére rakni annál inkább szétdobálni! Van egy kedvence egy katica amit húzni lehet és a pöttyei különféle alakzatok amiket a hátára illeszthet  pesti mamáéktól kapta. Na annak a darabjait imádja leszedni, ha főzök vagy más dolgom van akkor rárakom a katica hátára és tök jól elvan amíg leszedegeti:))) Az a baj már tökélyre fejlesztette és 2 perc alatt leszedi valamint úgy helyezi el a lakás több pontján, hogy anya szépen rálépjen:))))Nem kellemes:-D
Ami még újdonság, hogy szinte egész nap két lábon közlekedik szigorúan feltett kézzel, valamint kifejlesztette, hogy fel tud menni a hintaszékre. Bebújik a karfa alatt az üveg asztalról felnyomja magát és már fent is van! Apa vérnyomása is fent van ettől:))))

4 megjegyzés:

  1. A takarítás ismerős. :( Bár annyi előnyöm van, hogy ha Eszter meglát egy morzsát, akkor addig bíbelődik vele, míg a szájába nem tudja venni. Csak kicsit lassan halad velük. :)))

    VálaszTörlés
  2. :-)) Hát ettől én is frászt kapnék:-D Bálint nem felmászik, inkább le, mikor már nem akar nyugton a kanapén bandázni egyszerűen csak letolja magát háttal, és mikor leért a lába érzi és áll fel, vagy megy a dolgára.
    Ezt a sétálgatást még megnézném, ha csinálnál videót, édes lehet a feltartott kezeivel:-D

    VálaszTörlés
  3. Kati: édes lehet Eszter ahogy szedegeti a morzsákat:))))) Domi is próbálkozik felszedni az apróbb dolgokat a földről, de lég türelmetlen típus így hamar megunja hogy men sikrül neki:))))

    Meli: Bálint is cukorfalat, olyan édesek amikor tolatnak lefelé valahonnan:))))majd csinálok ma róla videót!

    VálaszTörlés
  4. B megirigyelte a porszivot (amit imad), es hanem tudja felszedni a morzsakat, akkor lehasal, es szajjal probalja. jelentem, jelenleg a lakasban olyan magassagigi, ameddig B eler,.nalunk is rend es tisztasag van. :)
    en is szivesen megneznek egy fotot vagy videot a feltartott kezes kozlekedesrol, nagyon cuki lehet. :)

    VálaszTörlés