DOMIMÉTER

Lilypie Premature Baby tickers

LEVIMÉTER

Lilypie First Birthday tickers

2011. március 4., péntek

"Egy anya aki hegyeket mozgat meg"

Sziasztok Olvasóim!

Kivételesen ez a poszt nem rólunk fog szólni hanem az élni akarásról, a küzdelemről, a bátorságról, és a határtalan szeretetről amit egy anya érezhet a gyereke iránt.
Van egy család Nyíregyházán akiknek a története nagyon megérintett. Úgy gondolom, közös összefogással tudunk segíteni nekik!!
Kérlek, olvassátok el az alábbi oldalon a történetüket:


Azt gondolom ennek a kis családnak minden tagja egy hős!
Az apa, aki anyaként gondoskodik a nagyobb lányról, míg nincs mellettük az anyuka és a kistesó. Gondoskodik a családról mint apa, viszi Laurát visgálatokra, tartja a lelket anyában és az egész  kis családban, pedig Neki is nehéz….
Az anya, aki életét is adná, csak hogy visszakaphassák az egészséges Laurát, aki „hegyeket mozgat meg”, aki tartja a lelket apába, aki esténként mesél a gyerekeknek, öleli őket szíve minden szeretetével.
Dorcika a nagytestvér, aki csontvelőjét adta a kistestvérének, aki virágot ültet, hogy ha kinyílik tavasszal teljesüljön a kívánsága: gyógyuljon meg a kistesója. Ő, akinek még felhőtlenül kellene élveznie az életet, játszani a többi gyerekkel, a kis Laurával, Ő nem vágyik másra ebben az életben, csak hogy meggyógyuljon a kistestvére!
Laura a a legnagyobb hős! Aki tűri a kemoterápiát minden mellékhatásával, a sok utazgatást, apa hiányát, Dorcika hiányát, a sok vizsgálatot, a sok tornát, a műtéteket. Meg akar gyógyulni!! Élni akar! Egészségesen!

MI pedig hozzásegíthetjük ehhez az önzetlenségünkkel, a szeretetünkkel a tenni akarásunkkal. A weboldalon megtalálható a család elérhetősége. Aki tud, segíthet nekik anyagiakkal, közvetlenül a család bankszámlájára érkezik a pénz, egy ékszerkészítő nagylelkű felajánlásaként mindössze 1.000.-Ft-ért lehet laura-láncot vásárolni.
Gyönyörű rózsaszín swarovski köves lánc.




 A lánc árát egyenesen Lauráék bankszámlájára kell utalni Laura-lánc megjegyzéssel és Laura anyukája e-mail címére - krita79@citromail.hu kell megírni a pontos postázási címet. Ha a pénz beérkezett az ékszerkészítő postázza a láncot.
Gyönyörű ajándék és egyben nagy segítség egy beteg gyermeknek.
Van aki több pénzt utal, mint a lánc ára, és megírja, hogy xy vagyok, utaltam ennyit és mennyi láncot szeretnék érte.
Várnak pelenkát (4-es, 5-ös méret), ruhákat (98-104-es méret), tisztítószereket, szájmaszkot, fejlesztő játékokat. Tartós élelmiszereket.

Szerepelt a család mind a két nagy kereskedelmi csatornán ezek a honlapon megtekinthetők, a nagy áttörés sajnos nem történt meg egyik után sem…

Úgy gondolom, ha mindenki, aki elolvassa a fenti sorokat és megpróbál segíteni, sikerülhet! Lehet kupakokat gyűjteni (a leadóhelyekről érdemes az anyukánál érdeklődni, az ország több pontján is vannak), adakozni, terjeszteni az ismerősök között: hogy aki tud segítsen! A weboldalon megtalálható a család elérhetősége, bankszámlaszáma, fel lehet velük venni a kapcsolatot!

Köszönöm, hogy elolvastátok és akik segítenek azoknak is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése