DOMIMÉTER

Lilypie Premature Baby tickers

LEVIMÉTER

Lilypie First Birthday tickers

2011. március 9., szerda

Újdonságok

Nem gondoltam, hogy ilyen jól el lehet játszani egy egy éves gyerekkel. Már bírkózni is szoktunk. Mostanában nagyon szeret a földön fetrengeni, olyankor lefekszem én is és támadásba lendül:)) Szeretné kitépni a fülbevalóm (ezt nem szoktam engedni), meghúzza a hajam, valami kezébe kerülő tárgyal fejbevág (érdekes, mert mindig valami igen kemény dolog akad a kezébe) Persze én ismerem a gyenge pontját így hamar eldől a csata egy nagy csikizéssel.
Napközben amikor már megunja a társaságunkat bevonul a szobába játszani, ott nagyon érdekes dolgokat talál amiket ki/le lehet pakolni. Magára zárja az ajtót, majd ha már jönne ki akkor kopogtat:)))
Imádja a hasát, egész nap eszik valamit, már kis pocakos! A fogunk még mindig csak 4, előkészületben 2.
Mgtanult már beszólni is! A múltkor Ati valamiért veszekedett rá Domi meg lazán visszaszólt neki: kapd be!:))) Ha az ujjunkkal megfenyegetjük simán visszafenyeget és még mond is valamit hozzá:) Domi valószínű vágyik egy kutyára is, mert rendszeresen kiszedi Ati öveit a szekrényből és fél órán keresztül képes húzni maga után a lakásban, mintha csak sétáltatna valakit.


2 megjegyzés: